HIMALAYAN CUISINE BORGERHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 406 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Himalayan Cuisine Borgerhout. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2024 om 22:05 The food is good but the portions are way too little for the price. I paid 155 euros and it was not enough for the 4 of us. The only good portion was the tandoori chicken.
8 mrt 2024 om 22:46 Top indisch eten mét stempelkaart. Goe pikant en warm + telkens vriendelijke bezorging.
24 feb 2024 om 20:35 Heel duur , echt niet in verhouding. Het is niet slecht maar zou geen tweede keer bestellen.
20 jan 2024 om 17:42 Eten was flauw van smaak saus niet sterk van smaak en het naanbrood met kaas proef en zie je amper kaas.. jammer.. want was veel geld voor dit.
7 jan 2024 om 9:13 Men was delen van de bestelling vergeten, we moesten 15 min langer wachten dan aangegeven en de butter chicken was een saaie tomatensaus. We bestellen op verschillende plekken in de wereld regelmatig butter chicken, dit was de minst lekkere ooit.
30 dec 2023 om 23:35 Verslavend lekker. Wordt vervolgd.
29 dec 2023 om 19:12 Zeer lekker en goed gekruide curries + ook interessante deal van chana masala! Vriendelijke levering en op tijd.
23 dec 2023 om 23:40 Super lekker. Al lang vaste klant
18 dec 2023 om 7:43 We love the food, we ordered already any many times but the the quantity is getting less,less and less... that's a pitty
17 dec 2023 om 21:44 Heerlijk!
16 dec 2023 om 22:12 I like aloo gobhi and garlic naan. Lekkere indisch eten!
16 dec 2023 om 16:10 One of the best (indian,Nepalese) food in the town i have ever had.Specially the veg momo's and vegetarian curry are just super delicious. Delivery was on time and food was super delicious.